Sorumluluk ve Ev Çalışmaları

• Öğrencilerimizin sorumluluk gelişimine yönelik ev çalışmaları, yapabilecekleri kadar Günlük ve Hafta Sonu Sorumluluk Çalışmaları olarak verilir. Verilen çalışmanın bir kısmı okulda sorumluluk saatinde ve öğretmen gözetiminde, kalan kısmı da evde veli denetiminde yaptırılır. Öğrencilerin, yapamadıkları veya yanlış yaptıkları çalışmaları, öğretmenlerinin denetiminde tekrar yapmaları sağlanır.
  • Verilen çalışmalar, velilerimiz tarafından da portaldan takip edilebilir.
  • Öğrenciler, proje çalışmalarını haftalık ders programının içinde öğretmenlerinin rehberliğinde yaparlar.
  • Ara tatillerde ve yarıyıl tatilinde, her sınıf ve her branş için ayrı hazırlanan Tatil Çalışmaları ve Rehberlik biriminin hazırladığı Tatil Önerileri ile öğrencilerin gelişimleri desteklenir.
  • Tamamlanan yılın sonunda öğrenci velileriyle toplantı yapılarak kendilerine, öğrenciler için hazırlanan YAZ TATİLİ SORUMLULUK ÇALIŞMALARI ile rehberlik biriminin hazırladığı Yaz Tatili Çalışma Programı verilecektir.