Yabancı Dil Eğitimi

• İleri düzeyde İngilizce eğitimi verdiğimiz okulumuzda, İngilizce derslerinde, Uluslararası Cambridge Programı uygulanır
  • Dersler, yabancı uyruklu öğretmenler ile Türk öğretmenler tarafından verilir.
  • İlkokullarımızda, 2. sınıftan itibaren ikinci yabancı dil öğretimi verilir. Öğrencilerimiz, seçtikleri ikinci yabancı dili de, kendilerini yazılı ve sözlü ifade edebilecek düzeyde öğrenirler.
  • Okulumuza yeni başlayacak olan 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerin İngilizce düzeyleri, yapılacak olan İngilizce Düzey Belirleme etkinliğine göre belirlenir.
  • Yapılan İngilizce Düzey Belirleme Etkinliğine göre, eksikleri olan 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilereİngilizce ve İkinci Yabancı Dil takviye çalışmaları yapılır. İngilizce takviye çalışmaları, okullar açıldıktan sonra da Cumartesi günleri devam eder.
  • İngilizce derslerindedil bilgisi, konuşma, okuma – yazma becerileri ve oyun çalışmaları bir bütünlük halinde verilir. Dolayısıyla, öğrencilerimiz İngilizceyi oyun oynayarak ve etkinlik yaparak zorlanmadan öğrenirler.
  • Sene içinde yapılan yarışma ve etkinlikler ile sene sonunda yapılan Yabancı Dil
    Şenlikleriyle
    de edindikleri kazanımlarını, performanslarında sergilerler.
  • İngilizce dil yeterliliklerini belgelemek isteyen ilkokul öğrencilerimiz, Cambridge
    English Qualifications Pre A1 STARTER, A1 MOVERS
    ya da A2 FLYERS
    sınavına girerler.
  • Öğrencilerimiz ilkokulu bitirdiklerinde, Ortak Avrupa Dil Referans Çerçevesi kapsamında İngilizcede “A2”, İkinci Yabancı Dilde de “A1″ düzeylerinde olurlar.