Öğretmen Kadrosu

• Eğitimci – Yazar, Hüsamettin ve Nesibe Aydın tarafından kurulan ve 1984 yılından bu yana en büyük zenginliği öğretmenleri olan kurumumuzda; öğretmenlerin işe alımı, kariyer planlaması ve mesleki gelişimleri dünya standartlarında yürütülür. Kurumumuzda, öğretmenlerimiz uzun yıllar, güvenle ve yüksek motivasyonla görev yaparlar.
  • Öğretmenlerimiz, alanlarında kendilerini kanıtlamış, eğitim sektörünün en donanımlı ve güçlü öğretmenleridir.
  • Öğretmenlerimiz, kendilerini mesleğine adamış, sürekli gelişim ilkesini benimsemiş ve öğrencilerinin potansiyeline inanan deneyimli eğitimcilerdir.
  • Okulumuzda her branştan MEB’in belirlediği öğretmen sayısının 3 katı kadar, profesyonel öğretmen çalışmaktadır.
  • Mesleki Gelişim Birimimiz, öğretmenlerimizin alanlarındaki gelişimlerini sürekli takip ederek, ara tatil ve seminer dönemlerinde hizmet içi eğitimler planlar ve alanlarıyla ilgili yurt içi ve yurt dışı eğitimlere katılmalarını sağlar. Öğretmenlerimiz, eğitimdeki güncel yaklaşımları takip eder, bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanırlar.
  • Alanında en iyi 10 profesör ve doçentten oluşan Bilim Kurulumuz öğretmen eğitimleri, veli ve öğrenci seminerleriyle, kurumumuz için eğitim ve öğretime destek vermektedirler. Bilim Kurulumuz sürekli olarak okullarımızı ziyaret ederek seminerlerin yanı sıra, veli, öğretmen ve öğrenci görüşmeleri de yapmaktadırlar.