Sağlık ve Güvenlik

• Okullarımızda; doktor ve hemşirenin görev yaptığı tam donanımlı revir bulunur.
  • Öğrencilerimizin sağlıkları ile ilgili her türlü veri, okul portal sistemine kaydedilir, okul yöneticileri ve sağlık ekibimiz tarafından titizlikle takip edilir.
  • Alanında uzman doktor, güvenlik uzmanı, acil durum uzmanı ve farklı branşlardan uzmanlardan oluşan Okul Sağlığı ve Güvenliği Ekibimiz; öğrencilerin karşılaşabileceği her türlü risk için yerinde ve zamanında önlemler almaktadır.
  • Okullarımızın kapalı ve açık mekânlarında, 24 saat kesintisiz hizmet veren güvenlik ekibi bulunmaktadır.
  • Okullarımızda, sınıflar ve rehberlik birimi dışındaki tüm mekânlar, görüntülü kamera sistemiyle izlenmektedir.