Yemek ve Ulaşım

Yemek

• Öğrencilerimiz yemeklerini yemek salonunda kendi yaş gruplarıyla birlikte yerler.
  • Öğle yemeği her öğrencimiz için  zorunludur.
  • Yemekler, beslenme uzmanı ve gıda mühendisinin denetiminde, öğrencilerimizin günlük
    besin ve enerji ihtiyacı göz önüne alınarak hazırlanır
  • Vejetaryen veya diyabetli öğrenciler için ayrı menü hazırlanır, alerjisi olan öğrencilere de alternatif gıdalar verilir.
  • Spor antrenmanları için okulda kalacak öğrencilere, antrenman öncesi kumanya verilir.
  • Okullarımızda, MEB’in belirlediği kurallara uygun olarak kantin hizmeti verilir.

Ulaşım

• Öğrencilerimiz okulumuza, okul servisi ile gelip gidebilecekleri gibi, aileleri tarafından da bırakılabilirler.
  • Trafik izleme (uydu servis takip) sistemi ile servislerin hangi güzergâhta olduğu ve hangi hızla gittiği her an görülebilir.
  • Okul servislerimiz, güvenlik yönergeleri çerçevesinde sürekli denetlenir.
  • Servis şoförleri, servis şirketi tarafından düzenlenen eğitimlere katılırlar.