Sorumluluk ve Ev Çalışmaları

• Öğrencilerimizin sorumluluk gelişimine yönelik ev çalışmaları, gelişim düzeylerine
    uygun olarak Hafta Sonu Göster – Anlat Çalışmaları olarak verilir. Öğrencilerimiz, Göster – Anlat Çalışmalarını sınıf arkadaşlarına sunarak, sözlü sunum becerilerini hem sergilerler hem de geliştirirler.
  • Öğrencilerimize verilen sorumlulukların, kendileri tarafından yapılması, öğretmenlerinin denetiminde sağlanır.
  • Verilen etkinlikler ve uygulanan temalar, velilerimiz tarafından da portaldan takip edilebilir.
  • Ara tatillerde ve yarıyıl tatilinde, her yaş grubu için ayrı hazırlanan Sorumluluk
    Çalışmaları
    ve Rehberlik biriminin hazırladığı Tatil Önerileri ile öğrencilerin
    gelişimleri desteklenir.
  • Tamamlanan öğretim yılının öğrenci velileriyle  toplantı yapılarak kendilerine, öğrenciler için hazırlanan YAZ TATİLİ SORUMLULUK ÇALIŞMALARI ile Rehberlik biriminin hazırladığı Yaz Tatili Önerileri verilir.