• İleri düzeyde İngilizce eğitimi verdiğimiz okulumuzda, İngilizce derslerinde,
    Uluslararası Cambridge Programı uygulanır
  • Ana sınıflarımızda Çift Dilli İngilizce Programı (Bilingual) uygulanır. Dil öğretmenlerimiz, sınıf öğretmenleri ile birlikte tüm ders saatlerinde eş zamanlı olarak sınıfta bulunarak öğretimin sorumluluğunu paylaşırlar.
  • Ana sınıflarımızda İngilizce; anlama ve anlatım becerilerinin desteklenmesi yoluyla, öğretimin her anında ve aşamasında yer alır. Öğrencilerimizin anlam oluşturma sürecinde ana dilleriyle de bağlantılar kurarak doğal bir yolla ek dili edinmeleri amaçlanır. Öğretimin her anında kendilerini ifade etmeleri için fırsatlar yaratılır. Öğrencilerimizin farklı dillerde kendilerini ifade etmeye karşı öz güven geliştirmeleri yoğun İngilizce programımızın temelini oluşturur.
    • Öğrencilerimiz İngilizceyi oyun oynayarak ve etkinlik yaparak zorlanmadan
      öğrenirler
  • Sene içinde yapılan yarışma ve etkinlikler ile sene sonunda yapılan Yabancı Dil
    Şenlikleriyle
    de edindikleri kazanımlarını, performanslarında sergilerler.