Toplantılar ve Görüşmeler

• Eylül ayı başında gerçekleştirilen uyum haftasında, öğrencilerimizin velileriyle tanışma toplantısı yapılır.
  • Öğretmenlerimiz, yılda 2 defa velilerimiz ile genel değerlendirme toplantıları yaparlar.
  • İkinci dönemin sonunda, 4 yaş ve 5 yaş öğrencilerimizin ailesinin ve sınıf öğretmeninin katılımıyla Portfolyo Sunum Etkinliği düzenlenir. Yabancı dil öğretmenlerimiz de toplantıya katkı sağlarlar. Bu etkinlikte öğrencimiz, öğrenen sorumluluğunu üstlenerek kazanımlarını ve öz değerlendirmelerini ailesiyle (anne, baba, kardeş, büyükanne, büyükbaba ) paylaşır.
  • Ana sınıfı öğrencilerimizle, dönem sonlarında Mini Sergi Sunumları gerçekleştirilir. Öğrencilerimiz seçilen ünitede deneyimledikleri sorgulama sürecini ve edinimlerini ailelerine sunarlar.
  • Psikolog ve / veya rehber öğretmenlerimiz, eğitim uzmanlarımız ve sınıf öğretmenlerimizin yönlendirmesiyle, bireysel ebeveyn (veli) görüşmeleri düzenlenir. Öğrencimizin gelişimi ve eğitimi ile ilgili değerlendirmeler bu görüşmelerde paylaşılır.
  • Velilerimiz, veli toplantılarının dışında da ihtiyaç duyduklarında portal üzerinden randevu alarak bire bir görüşmeler yapabilirler.
  • Velilerimizin istekleri ve ihtiyaçları göz önüne alınarak; alanında uzman akademisyenlerin katılımı ile yıl boyunca aile eğitimleri, seminerler ve paneller düzenlenir.